www.victorycs.nl


 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size

Ons bedriijf & visie

Kantoren stoppen met no cure no pay

De Pals Groep die in de Radar uitzending mede onder vuur kwam te liggen heeft ondertussen zijn beleid actief gewijzigd. Het kantoor zal voortaan bij erkende aansprakelijkheid de klanten adviseren om op uurbasis gebruik te maken van hun dienstverlening. Dr. L.H. Pals die in de uitzending zich nog openlijk ergerde aan de koers die de Pals Groep aanhield, complimenteert de nieuwe directie met het ingevoerde beleid. En nu volhouden Pals. 

 Google zou een keurmerk moeten hanteren

Het is Google die zonder aanzien des persoons bloedgeld accepteert om reclame te maken voor makelaars in letsel. Het effect van de Google Adwords campagnes is dat onnodig no cure no pay contracten worden aangeboden omdat immers ook de makelaar in letsel geld moet verdienen. Het zou gepast zijn als Google alle makelaars in letsel zou weren van zijn index. Een verzoek aan de NMA/justitie e.d. zou op korte termijn gestart moeten worden.

Wist u dat als u het woordje letselschade in Google intypt en u klikt op één van de gesponsorde linkjes, (bovenaan drie en rechts 7), dit diegene waar u op klikt € 3,- kost? Het staat een ieder vrij om dit te doen immers deze partijen maken reclame voor hun bedrijf via Google. Google doet dit natuurlijk ook voor de woorden: letsel, verkeersongeval, bedrijfsongeval, aansprakelijkheid etc. 

Nieuws: Tros Radar over No Cure No Pay. Bekijk de uitzending. Victory Juridisch  Advies heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze uitzending.   
 

De kamervragen van de SP aan de minister van Justitie en de antwoorden kunt u hier lezen. Let op het antwoord van de minister op vraag 6.

Ook werden er door de Kamerleden Depla en Vos (beiden PvdA) Kamervragen gesteld aan de Minister van Financiën over onder andere het dubbel declareren in de letselschadebranche. De vraagstelling aan en de antwoorden van toenmalig minister van Financiën Wouter Bos vindt u hier. Zie de antwoorden van de minister op de vragen 9 en 10. 

Nieuws: Victory lanceert in samenwerking met Tros Radar de onafhankelijke adviessite http://www.slachtofferinformatie.nl 

Nieuws: Hof van Discipline pakt Verkruisen aan. Met hulde aan mr. J. Beer van Beer advocaten te Amsterdam. 
Lees hier de uitspraak van het Hof van Discipline

 

IMG_4866.JPG

Jeroen Terlingen, oprichter van Victory Juridisch Advies.

De heer Terlingen is een ervaren letselschade expert met een geheel eigen visie ten aanzien van de wijze waarop het letselschadevak dient te worden uitgeoefend. Een visie waarbij de belangen van de cliënt en zijn of haar letsel voorop staat!  

 

 

 

 

bert pals.jpgDr. L.H. Pals wordt adviseur bij Victory Juridisch Advies.

De heer Pals heeft meer dan 50 jaar lang met succes gevochten voor de belangen van slachtoffers.
Hij is als geen ander verantwoordelijk voor baanbrekende jurisprudentie ten behoeve van slachtoffers en staat al decennia bekend als "de luis in de pels van de verzekeraars".

Waarom kiest de oprichter van de Pals Groep voor Victory Juridisch Advies?  Lees hier het artikel over Dr. L.H. Pals.

 


Deze site is bedoeld om letselschadeslachtoffers uitgebreid te informeren. Goed advies is in onze ogen essentieel om een duidelijk beeld te krijgen van de letselschade wereld. Wij willen niet dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze bureaus en hopen hiermee dit te kunnen voorkomen. Victory draait inmiddels zeer succesvol. Eerlijk en vooral duidelijk zijn naar zowel slachtoffer als naar de verzekeraar toe, werpt zijn vruchten af. Kijkt u maar bij het kopje "in de praktijk" onder de klant aan het woord  en bij praktijkvoorbeelden van Victory 

Waarom Victory Juridisch Advies?

 • Victory gaat terug naar de oude normen en waarden met respect voor zijn cliënten
 • Victory geeft duidelijke uitleg, neemt de tijd voor zijn cliënten en heeft geen onduidelijke dubieuze contracten
 • Het "andere" letselschade kantoor, dat zich maximaal inzet voor letselschade slachtoffers
 • Het is toch van de gekke dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze letselschade kantoren en voor een tweede keer slachtoffers worden!    

'Iemand schade aandoen is immers gemakkelijk, dat kan iedereen; maar een ander helpen, dat is niet iedereen gegeven. '
Plato, Wetten, VII, 843c.


Het breekijzer in het logo staat voor:

    * Openbreken van de gesloten juridische wereld met zijn torenhoge tarieven
    * Zorg dragen voor de gedupeerden door professionele begeleiding
    * Herstel van de rechtsgelijkheid tussen partijen

In onze harde samenleving kan het toch niet zo zijn dat de slachtoffers juridisch in de kou staan omdat het rechtssysteem in Nederland onbetaalbaar is geworden?

Wie moet ik kiezen?

Een rechtbijstandsverzekering kan zeer nuttig zijn. Voor de huis-, tuin- en keukenzaken, zeker als ze niet te veel tijd kosten, is het prima. Daarbuiten zit er in veel zaken een maximale dekking (bijv. € 10.000,-). Dit betekent dat als uw zaak meer gaat kosten, u zelf mogelijk de kosten moet betalen. Het kan ook zijn dat u ontevreden bent over het werk van uw rechtsbijstandverzekering. In dat geval is ons letselschade kantoor ook een optie. U kunt ons altijd gratis bellen voor advies.   

Een alternatief is ook de advocatuur of no cure no pay. De advocatuur is "uurtje factuurtje", en u dient dus zelf over behoorlijke financiën te beschikken om uw zaak rond te krijgen. No cure no pay kan in sommige gevallen een goed alternatief zijn. Echter in deze wereld zijn veel partijen actief die creatieve werkafspraken maken waardoor u als slachtoffer simpelweg gedupeerd wordt. No cure no pay tarieven van 25% excl. BTW + vergoeding van de buitengerechtelijke kosten komen geregeld voor. Er zijn makelaars in letsel zoals Euroclaim en Arboclaim die erin geslaagd zijn hun folders bij de apothekers en huisartsen geplaatst te krijgen. Dit is bij alle partijen, inclusief verzekeraars, bekend maar niemand die hier iets aan doet. Dit terwijl hier al in 2001 Kamervragen over gesteld zijn. U kunt op verzoek overigens uw contract vrijblijvend laten toetsen door de heer Terlingen. Onder ons kopje letselschade/multimedia kunt u een uitzending van Zembla bekijken met als titel "List en Letselschade" waarbij de kantoren van Euroclaim, Arboclaim en de persoon van heer Verkruisen en Mister Claim tegen het licht worden gehouden. 

Teneinde het slachtoffer te helpen bij het maken van een keuze heeft Victory de onafhankelijke site www.slachtofferinformatie.nl geopend. Op deze site kunt u via een keuzemenu kijken of u het juiste contract heeft. Deze site vindt u ook op de website van Tros Radar.

Test hier uw letselschade expert of advocaat.


Onder het kopje "letselschade het traject" treft u een overzicht aan van het letselschadetraject aan. Ik adviseer u dit zeker te lezen. Wilt u gewoon eerst een algemene toelichting dan kunt u onderstaand fimpje afspelen

 

Tros Radar 15-3-2010:
Victory bereikt schikking met Aegon in Aegon Budget B Polis zaak. Bekijk de uitzending van Tros Radar en lees hier het artikel AEGON BUDGET B POLIS

 


Wat kunt u doen?

Als het thema u aanspreekt en u zich kunt vinden in de visie van Victory Juridisch Advies, dan kunt u ons helpen door "mond-tot-mond reclame".

Victory Juridisch Advies, Kvk-nummer 30181939. 
 

Second Opinion

U bent onzeker over uw zaak. Doet uw advocaat of letselschadeexpert het nu wel goed? Hij neemt, volgens u, niet alle schadeposten mee en zijn toelichting is voor u niet te volgen. U vraagt  hem diverse keren om u duidelijkheid te verschaffen, maar helaas.

Natuurlijk kunt u via Google heel veel informatie terug vinden. Ook deze site biedt u veel informatie over letselschade. Echter elke zaak is anders en u kunt dus niet appels met peren vergelijken.

Op deze site treft u enorm veel informatie aan over het letselschadevak. Met name het gedeelte: 'Het traject van A tot Z" geeft u een praktisch inzicht in wat er allemaal gebeurt. Zo treft u aan:

Op een verjaardagsfeestje worden zaken bijvoorbeeld gemakkelijk met elkaar vergeleken. Waarom kreeg Jan € 60.000,- voor zijn whiplashzaak en ik maar € 15.000,-? De materie is niet zozeer moeilijk, maar de waarde van een zaak en de omvang van de schade worden door meerdere factoren bepaald en daardoor is het voor een leek niet gemakkelijk te overzien.

Wilt u gratis advies, bel dan gerust. Het kan 6 dagen per week tot 21.00 uur en het kost u niets. Wij staan u graag te woord. U kunt ook uw dossier of honorariumafpraak met uw belangenbehartiger gratis aan ons voorleggen. Contact

 

Wel resultaat..... maar geen kosten!

Indien de aansprakelijkheid erkend is en uw letsel en schade is te wijten aan het ongeluk, betaalt de verzekeraar onze nota en krijgt u geen rekening van ons. Victory declareert bij de aansprakelijkheidsverzekeraar zijn kosten namens u en hanteert marktconforme tarieven. Is de aansprakelijkheid niet erkend en zit er een serieus probleem in uw zaak dan kunnen, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de cliënt, afwijkende afspraken zoals no cure no pay worden gemaakt. Second opinion is in alle gevallen gratis. 
Hoe het zit met de vergoeding van de kosten kunt u lezen onder ons kopje uitleg beloning op uurbasis of no cure no pay.

Hieronder volgt een checklist voor het aanleveren van uw stukken:

-Zorg ervoor dat uw dossier compleet is
-Verwijder overbodige correspondentie
-Schik uw correspondentie op chronologische volgorde
-Maak er eventueel een samenvatting van.

Het gaat de expert om een eerste indruk. De letselschadespecialist wil zien of uw zaak goed of slecht wordt behartigd. Heeft u geen dossier, vraag het dan op bij uw belangenbehartiger. Hij heeft geen retentierecht (behalve indien u hiermee schriftelijk akkoord bent gegaan) en derhalve hoeft u hem niets uit te leggen.

Gratis advies: Contact

Na een ongeluk

Een ongeluk geeft pijn, verdriet en financiële zorgen. Mogelijk heeft u buiten uw schuld letsel opgelopen en zoekt u antwoorden op de vraag hoe u uw schade kunt verhalen en welk traject u dan dient te volgen. Wij geven u op deze site uitgebreide informatie over alle aspecten die bij het verhalen van letselschade aan de orde komen. Als u naar de categorie "het traject van A tot Z" gaat, dan kunt u zien wat er allemaal gebeurt in een schadetraject.    

Herkent u dit?

 • Nee, mevrouw wij verlenen geen dekking
 • U heeft geen getuige…, dus kunnen wij u niet verder helpen
 • Een tarief van € 235,- per uur exclusief kantoorkosten en BTW, is dat normaal?
 • No cure no pay, is dat wel nodig? De aansprakelijkheid is toch erkend?
 • Ik ben aangereden maar de dader is doorgereden en nu... Wie helpt mij?

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Victory Juridisch Advies tel: 030-8901346 (09.00-21.00 uur)

Voor wie?

 • De particulier, die gedupeerd is
 • De belangenbehartiger die advies wenst op het gebied van de letselschade
 • De ondernemer die tegen een laag tarief professioneel advies krijgt

Wat staat er op de site.

De uitgebreide site van Victory geeft inzicht in het letselschadetraject van A tot Z. Dit betekent dat u zelf inzicht kunt krijgen in de fase waarin uw zaak zich bevindt. Het is noodzakelijk dat u in ieder geval begrijpt wat er allemaal speelt en wat u wel en/of niet moet doen. Victory geeft uitleg over letselschade via artikelen, case stories maar ook via letselschadefilmpjes. Voorlichting kunt u krijgen over de verschillende typen ongevallen zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige. Het internet wordt steeds belangrijker. Welke informatie is nuttig en waar gaat de informatiestroom van Google fout. Waarom heeft Google geen keurmerk en is dit nodig? 

Victory heeft het afgelopen jaar veel slachtoffers geholpen, soms ook kosteloos terwijl er geen enkele vergoeding tegenover stond dus ook geen honorarium van een verzekeraar. We hebben een aantal zaken goed kunnen regelen. Helaas lopen niet alle zaken goed af. De zaak van de heer Bouwman in Mexico bijvoorbeeld, waarbij slechts € 4000,- verhaald kon worden omdat er niet op tijd verweer in Mexico werd gevoerd en zijn voormalig belangenbehartiger zat te slapen. Het is goed om ook kennis te nemen van niet succesvolle zaken opdat u er inzicht in krijgt.

Als het nodig is, is No cure no pay een goed systeem. Vaak is het ook onnodig maar worden cliënten toch gemakshalve ingeboekt op no cure no pay. Waarom? U treft het allemaal op onze site aan onder uitleg no cure no pay.

De site is nog niet helemaal af maar straks zult u onder het kopje jurisprudentie een aantal zaken aantreffen die van groot belang zijn geweest voor de vormgeving van de huidige rechtspraak over letselschade. U treft positieve maar ook negatieve uitspraken aan. Als u niet naar de negatieve zaken kijkt dan zou het lijken alsof alle zaken in rechte goed gaan. Helaas is dit niet zo.

Letselschade en TV  Er zijn nogal wat programma's gemaakt over kantoren die het niet zo nauw nemen met de belangen van slachtoffers maar ook over verzekeraars die niet willen betalen en de causliteit en aansprakelijkheid betwisten. Jeroen Terlingen heeft een paar filmpjes gemaakt om u een toelichting te geven op een aantal deelgebieden. Op de site treft u ook onze top 5 tips letselschade en top 10 tips voor de verzekeringsarts aan. In onze kennisbank treft u het spoorboekje en de bedrijfsregelingen die wel van belang zijn maar bijna niemand kent.

Het heeft onze overtuiging dat u, na het lezen van de site, zelf de materie beter zult begrijpen. Misschien komt u tevens tot de conclusie dat u in Victory een betrouwbare partij treft, die wil vechten voor uw belangen. U kunt ons altijd bellen.

Soorten advies

 • Victory Juridisch Advies als belangenbehartiger. Victory Juridisch Advies als letselschade expert. Atijd bereikbaar, altijd vriendelijk voor het slachtoffer en gewillig om een stapje verder te gaan. De vakkennis is aanwezig en dat blijkt ook uit de behaalde resultaten. Het gaat Victory niet om winstbejag maar om recht!
 • Victory Juridisch Advies als coach. Wij begeleiden uw zaak en controleren uw belangenbehartiger en/of uw advocaat. Doet hij zijn werk wel goed? Volgt hij in uw zaak de juiste procedure? Niet iedere belangenbehartiger is even actief. Sommigen komen niet achter hun bureau vandaan. Krijgt u wel de goede verwijzingen? Hoe heeft hij één en ander financieel voor u geregeld? Wat te doen indien uw zaak niet goed wordt behandeld? Waar kunt u een klacht indienen en hoe stelt u uw rechten zeker? Is er sprake van een beroepsfout, wat moet u dan doen? Als coach kunnen wij uw klankbord en uw vangnet zijn.
 • Victory Juridisch Advies als zaaksverwijzer. U bent bij een belangenbehartiger maar heeft het gevoel dat uw zaak niet correct wordt behandeld. Aan uw zaak wordt pas wat gedaan als u belt en klaagt. Uw specialist is niet pro-actief en levert niet de kwaliteit waar u hem voor betaalt. Wat dan, u bent niet bekend in de juridische wereld en met Google komt u er ook niet uit. Waar moet u heen en tegen welke condities? Wij adviseren u afhankelijk van uw behoefte.
 • Victory Juridisch Advies als adviseur. U wenst uw eigen zaak te behartigen maar vindt het prettig dat er een professional meekijkt. Welke brieven moet u van de site downloaden of kunt u aanvragen? Hoe stuit u de verjaring en stelt u uw rechten zeker en welke stappen moet u ondernemen om te voorkomen dat u met uw vordering niet achter het lege debiteurennet vist?

Een eerste gesprek is gratis en no cure no pay is (als het niet anders kan) mogelijk.

U kunt bellen met 030-8901346 (09.00-21.00 uur)