www.victorycs.nl


  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Kantoren stoppen met no cure no pay

De Pals Groep die in de Radar uitzending mede onder vuur kwam te liggen heeft ondertussen zijn beleid actief gewijzigd. Het kantoor zal voortaan bij erkende aansprakelijkheid de klanten adviseren om op uurbasis gebruik te maken van hun dienstverlening. Dr. L.H. Pals die in de uitzending zich nog openlijk ergerde aan de koers die de Pals Groep aanhield, complimenteert de nieuwe directie met het ingevoerde beleid. En nu volhouden Pals. 

 Google zou een keurmerk moeten hanteren

Het is Google die zonder aanzien des persoons bloedgeld accepteert om reclame te maken voor makelaars in letsel. Het effect van de Google Adwords campagnes is dat onnodig no cure no pay contracten worden aangeboden omdat immers ook de makelaar in letsel geld moet verdienen. Het zou gepast zijn als Google alle makelaars in letsel zou weren van zijn index. Een verzoek aan de NMA/justitie e.d. zou op korte termijn gestart moeten worden.

Wist u dat als u het woordje letselschade in Google intypt en u klikt op één van de gesponsorde linkjes, (bovenaan drie en rechts 7), dit diegene waar u op klikt € 3,- kost? Het staat een ieder vrij om dit te doen immers deze partijen maken reclame voor hun bedrijf via Google. Google doet dit natuurlijk ook voor de woorden: letsel, verkeersongeval, bedrijfsongeval, aansprakelijkheid etc. 

Nieuws: Tros Radar over No Cure No Pay. Bekijk de uitzending. Victory Juridisch  Advies heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze uitzending.   
 

De kamervragen van de SP aan de minister van Justitie en de antwoorden kunt u hier lezen. Let op het antwoord van de minister op vraag 6.

Ook werden er door de Kamerleden Depla en Vos (beiden PvdA) Kamervragen gesteld aan de Minister van Financiën over onder andere het dubbel declareren in de letselschadebranche. De vraagstelling aan en de antwoorden van toenmalig minister van Financiën Wouter Bos vindt u hier. Zie de antwoorden van de minister op de vragen 9 en 10. 

Nieuws: Victory lanceert in samenwerking met Tros Radar de onafhankelijke adviessite http://www.slachtofferinformatie.nl 

Nieuws: Hof van Discipline pakt Verkruisen aan. Met hulde aan mr. J. Beer van Beer advocaten te Amsterdam. 
Lees hier de uitspraak van het Hof van Discipline

 

IMG_4866.JPG

Jeroen Terlingen, oprichter van Victory Juridisch Advies.

De heer Terlingen is een ervaren letselschade expert met een geheel eigen visie ten aanzien van de wijze waarop het letselschadevak dient te worden uitgeoefend. Een visie waarbij de belangen van de cliënt en zijn of haar letsel voorop staat!  

 

 

 

 

bert pals.jpgDr. L.H. Pals wordt adviseur bij Victory Juridisch Advies.

De heer Pals heeft meer dan 50 jaar lang met succes gevochten voor de belangen van slachtoffers.
Hij is als geen ander verantwoordelijk voor baanbrekende jurisprudentie ten behoeve van slachtoffers en staat al decennia bekend als "de luis in de pels van de verzekeraars".

Waarom kiest de oprichter van de Pals Groep voor Victory Juridisch Advies?  Lees hier het artikel over Dr. L.H. Pals.

 


Deze site is bedoeld om letselschadeslachtoffers uitgebreid te informeren. Goed advies is in onze ogen essentieel om een duidelijk beeld te krijgen van de letselschade wereld. Wij willen niet dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze bureaus en hopen hiermee dit te kunnen voorkomen. Victory draait inmiddels zeer succesvol. Eerlijk en vooral duidelijk zijn naar zowel slachtoffer als naar de verzekeraar toe, werpt zijn vruchten af. Kijkt u maar bij het kopje "in de praktijk" onder de klant aan het woord  en bij praktijkvoorbeelden van Victory 

Waarom Victory Juridisch Advies?

  • Victory gaat terug naar de oude normen en waarden met respect voor zijn cliënten
  • Victory geeft duidelijke uitleg, neemt de tijd voor zijn cliënten en heeft geen onduidelijke dubieuze contracten
  • Het "andere" letselschade kantoor, dat zich maximaal inzet voor letselschade slachtoffers
  • Het is toch van de gekke dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze letselschade kantoren en voor een tweede keer slachtoffers worden!    

'Iemand schade aandoen is immers gemakkelijk, dat kan iedereen; maar een ander helpen, dat is niet iedereen gegeven. '
Plato, Wetten, VII, 843c.


Het breekijzer in het logo staat voor:

    * Openbreken van de gesloten juridische wereld met zijn torenhoge tarieven
    * Zorg dragen voor de gedupeerden door professionele begeleiding
    * Herstel van de rechtsgelijkheid tussen partijen

In onze harde samenleving kan het toch niet zo zijn dat de slachtoffers juridisch in de kou staan omdat het rechtssysteem in Nederland onbetaalbaar is geworden?

Wie moet ik kiezen?

Een rechtbijstandsverzekering kan zeer nuttig zijn. Voor de huis-, tuin- en keukenzaken, zeker als ze niet te veel tijd kosten, is het prima. Daarbuiten zit er in veel zaken een maximale dekking (bijv. € 10.000,-). Dit betekent dat als uw zaak meer gaat kosten, u zelf mogelijk de kosten moet betalen. Het kan ook zijn dat u ontevreden bent over het werk van uw rechtsbijstandverzekering. In dat geval is ons letselschade kantoor ook een optie. U kunt ons altijd gratis bellen voor advies.   

Een alternatief is ook de advocatuur of no cure no pay. De advocatuur is "uurtje factuurtje", en u dient dus zelf over behoorlijke financiën te beschikken om uw zaak rond te krijgen. No cure no pay kan in sommige gevallen een goed alternatief zijn. Echter in deze wereld zijn veel partijen actief die creatieve werkafspraken maken waardoor u als slachtoffer simpelweg gedupeerd wordt. No cure no pay tarieven van 25% excl. BTW + vergoeding van de buitengerechtelijke kosten komen geregeld voor. Er zijn makelaars in letsel zoals Euroclaim en Arboclaim die erin geslaagd zijn hun folders bij de apothekers en huisartsen geplaatst te krijgen. Dit is bij alle partijen, inclusief verzekeraars, bekend maar niemand die hier iets aan doet. Dit terwijl hier al in 2001 Kamervragen over gesteld zijn. U kunt op verzoek overigens uw contract vrijblijvend laten toetsen door de heer Terlingen. Onder ons kopje letselschade/multimedia kunt u een uitzending van Zembla bekijken met als titel "List en Letselschade" waarbij de kantoren van Euroclaim, Arboclaim en de persoon van heer Verkruisen en Mister Claim tegen het licht worden gehouden. 

Teneinde het slachtoffer te helpen bij het maken van een keuze heeft Victory de onafhankelijke site www.slachtofferinformatie.nl geopend. Op deze site kunt u via een keuzemenu kijken of u het juiste contract heeft. Deze site vindt u ook op de website van Tros Radar.

Test hier uw letselschade expert of advocaat.


Onder het kopje "letselschade het traject" treft u een overzicht aan van het letselschadetraject aan. Ik adviseer u dit zeker te lezen. Wilt u gewoon eerst een algemene toelichting dan kunt u onderstaand fimpje afspelen

 

Tros Radar 15-3-2010:
Victory bereikt schikking met Aegon in Aegon Budget B Polis zaak. Bekijk de uitzending van Tros Radar en lees hier het artikel AEGON BUDGET B POLIS

 


Wat kunt u doen?

Als het thema u aanspreekt en u zich kunt vinden in de visie van Victory Juridisch Advies, dan kunt u ons helpen door "mond-tot-mond reclame".

Victory Juridisch Advies, Kvk-nummer 30181939.