www.victorycs.nl


  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Letselcash en Verkruisen advocaten benadelen het slachtoffer. 

Wilt u weten of u terecht een contract op basis van no cure no pay heeft?

www.slachtofferinformatie.nl

Meer informatie over de (geheime) convenanten van de Pals Groep en de akte van cessie van Letselcash?

Euroclaim en Arboclaim nog steeds actief als makelaar in letsel

Kijk naar de uitzending van Tros Radar van 11-1-2010

Bekijk de uitzending  

Het is goed om te weten, dat het beleid dat in deze uitzending aan de orde is, met name is ingezet door de heer J. Houkes toenmalig directeur van Pals-Houkes c.s. Hij was Drents ondernemer van het jaar 2009. Constateer zelf hoe eerlijk deze ondernemer is en bekijk de uitzending.


Jan Houkes verlaat Pals Groep

Toevoeging Victory: Het is de vraag of de nieuwe directie bestaande uit o.a. dhr. J.F. Schultz en mevr. M. Leth het uiterst discutabele beleid van de Pals Groep zullen voortzetten.

18-06-2009 0 reacties Bron AM

Jan Houkes treedt per 1 juli terug als algemeen directeur van letselschadespecialist Pals Groep. Hij zal worden opgevolgd door Freek Schultz en Metha Leth. Freek Schultz is op dit moment nog directeur van Houkes Advocaten, Metha Leth is chef de bureau van Pals Groep.

Houkes (54) wordt algemeen directeur van het door hem opgerichte Omale, een management- en investeringsbureau in de private zorg. Hiermee eindigt een 25-jarig dienstverband bij Pals Groep. Houkes trad in 1984 als letselschadespecialist in dienst en werd in 1990 vennoot van de organisatie. In 2004 kocht hij de overige drie vennoten uit en werd algemeen directeur. Pals Groep heeft acht vestigingen en 160 medewerkers, die jaarlijks ruim 5.000 letselschadedossiers behandelen.