Een gemakkelijke keuze

  • Waarom Victory Juridisch Advies?
  • Victory gaat terug naar de oude normen en waarden met respect voor zijn cliënten.
  • Victory geeft duidelijke uitleg, neemt de tijd voor zijn cliënten en heeft geen onduidelijke dubieuze contracten.
  •  Het “andere” letselschade kantoor, dat zich maximaal inzet voor letselschade slachtoffers.
  •  Het is toch van de gekke dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze letselschade kantoren en voor een tweede keer slachtoffers worden!
 

‘Iemand schade aandoen is immers gemakkelijk, dat kan iedereen; maar een ander helpen, dat is niet iedereen gegeven. ‘
Plato, Wetten, VII, 843c.

“Bij letselschade is het de kunst je slachtoffer goed te begrijpen en al zijn schade te zien”

Dr. L.H. Pals was altijd adviseur bij Victory Juridisch Advies.

De heer Pals heeft meer dan 50 jaar lang met succes gevochten voor de belangen van slachtoffers.
Hij is als geen ander verantwoordelijk voor baanbrekende jurisprudentie ten behoeve van slachtoffers en staat al decennia bekend als “de luis in de pels van de verzekeraars”.

Waarom koos de oprichter van de Pals Groep voor Victory Juridisch Advies? Citaat dr. L.H.Pals  “het bedrijf is persoonlijk, zeer vasthoudend en schuwt de confrontatie niet”, “Jeroen Terlingen doet uw zaak fanatiek en u heeft al snel zelf ook door dat hij voor je wilt winnen en buiten de vakkennis is dat toch wel het belangrijkst als je een expert op het gebied van de personenschade zoekt”.  De heer Pals is inmiddels bijna 90 jaar en al lang met pensioen.

Onze sites zijn bedoeld om letselschadeslachtoffers uitgebreid te informeren. Goed advies is in onze ogen essentieel om een duidelijk beeld te krijgen van de letselschade wereld. Wij willen niet dat slachtoffers in handen vallen van dubieuze bureaus en hopen hiermee dit te kunnen voorkomen. Victory draait inmiddels zeer succesvol. Eerlijk en vooral duidelijk zijn naar zowel slachtoffer als naar de verzekeraar toe, werpt zijn vruchten af.